top of page

Lichttherapie Centrum Olpoda

‘Olpoda de juiste weg voor al uw haarproblemen!’

Haarinstituut Olpoda in Raamsdonksveer helpt al jaren mensen als het om haarproblemen gaat. Haar leeft en dat moet er gezond uitzien. "Haar" geeft blijk van lichamelijke en psychische omstandigheden. Het op u gerichte verzorgingsprogramma herstelt het natuurlijk evenwicht van haar en hoofdhuid om de wortels sterk en gezond te krijgen.

HAARPROBLEMEN DOE ER IETS AAN !

Wij behandelen sinds 1999 mensen met diverse haar-problemen zoals haaruitval, het dunner worden van het haar, roos/schilfertjes, vet haar, jeuk, alopecia areata, puppet hair, kale plekjes, enz.

Uit onderzoek is gebleken dat de meeste haarproblemen ontstaan door beschadiging van de haarwortel en door een slechte doorbloeding van de hoofdhuid.

Haar/huid problemen kunnen zijn:

Haaruitval, slap futloos haar, vet/roos/schilfers, jeuk, het haar wordt erg dun of dat na een chemokuur het haar niet meer groeit.

                        Wacht niet tot het te laat is!

20190226_130036.jpg

   Wat kan Olpoda voor u zoal betekenen:

  • Lichttherapie voor herstel van beschadigde haarwortels;

  • Snelle hulp bij chemotherapie;

  • Ziekenhuis of thuis bezoek;

  • Financiële afwikkeling met de zorgverzekeraar;

  • Wij meten en knippen elk model passend bij het gezicht

  • Na een chemokuur sneller herstel van het haar;

  • Wij werken nauw samen met ziekenhuizen, Huisartsen, Dermatologen in de regio Breda en Tilburg.

20190226_125955-altered.jpg

Een van onze behandelingsmethoden is de Bioptron' Lichttherapie die o.a. een positieve invloed heeft op probleemwonden en huid/haarproblemen.

Met de Bioptron® Lichttherapie bereikten wij in ons haarinstituut inmiddels goede resultaten, maar sinds kort zijn wij de eerste in Nederland om de geheel nieuwe Licht- en Kleurentherapie Q.Light® te introduceren.

Lichttherapie is gepolariseerd licht, dat de energetische activiteit verhoogt van het celmembraam.

Gepolariseerd licht beïnvloedt de zenuwuiteinden, alsook de energiemeridianen en het zenuwstelsel in zijn geheel, wat veranderingen veroorzaakt op verschillende niveaus van het menselijke lichaam.

Neem Contact op

bottom of page